ilmakuva

ilmakuva

torstai 10. marraskuuta 2022

Musicture 2 / Lentävien kuvien säestämä konsertti

Musiikkiopisto Arkipelag järjesti torstaina koululaiskonsertin Villa Landessa alakoulun oppilaille.

"Musicture on jännittävä oppilaskonsertti, joka sekoittaa mediataidetta ja klassista musiikkia. Konsertissa seinälle voi leijua suuri ötökkä kesken viulukonserton, tai lattianrajasta kasvaa kukkia kesken kitarasoolon.

Musiikkiopisto Arkipelag ja Turunmaan Kuvataidekoulu KonsTila valmistelevat poikkitaiteellista klassisen musiikin konserttia yhdessä mediataiteilija, animaatio-ohjaaja Fanni Maliniemen kanssa. Musicturessa mediataide-esitys projisoidaan lavalle. Lentävät kuvat korostavat esityksen sisältöä ja tekevät konsertista näyttämöllisen elämyksen. Konsertissa esiintyy 25–30 Musiikkiopisto Arkipelagin soitinoppilasta.

Mediataide esitys pohjautuu pitkälti KonsTilan oppilaiden ensimmäiseen Musicture-konserttiin (2021) tekemiin taideteoksiin, lisäksi se sisältää Maliniemen omaa animaatiota. Kemiönsaaren konsertti saa kuvituksekseen kuitenkin myös uutta materiaalia, jota soitinoppilaat pääsivät luomaan kuvataidetyöpajassa. Työpajan ohjasi KonsTilan vastaava kuvataideopettaja Stella Tiisala."

https://arkipelagmusik.fi/portfolio/musicture-2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti